Despre noi

Initial firma a inceput cu activitati prestari servicii in domeniul hidroizolatiilor la constructii, cu 3 angajati. De-a lungul timpului, firma a urmat un trend crescator in evolutie, abordand si alte tipuri de lucrari specifice domeniului constructiilor si instalatiilor, marind implicit si numarul de angajati.

Din anul 2003 firma incepe sa-si faca cunoscut numele, reusind prima premiere Locul I in Topul firmelor la categoria de IMM pe sectorul 5 Bucuresti, imbinand lucrarile obtinute la licitatii publice cu lucrari obtinute de la firme private prin analiza de oferte directe, fiind in contact cu tendintele si costurile pe ambele piete.

Totodata se dezvolta investitiile numai prin recapitalizarea profitului, fara a se apela la credite, destul de costisitoare si riscante pentru un IMM in dezvoltare.
In prezent, activitatea societatii este formata din lucrari de constructii civile si industriale, instalatii pentru constructii, placari exterioare fatade cu materiale compozite, tamplarie din aluminiu si PVC, pereti cortina, consultanta si inginerie in constructii, constructii speciale, proiectare in constructii, invelitori si hidroizolatii, drumuri si cai de acces, alimentari cu apa, canalizari, retele gaze si distributie, restaurari monumente de arta.
Toata aceasta activitate a fost dezvoltata de-a lungul celor 20 de ani de existenta, ducand la o diversitate mare a lucrarilor executate, urmarindu-se un trend ascendent a standardelor de calitate, acumuland treptat experienta pe fiecare domeniu abordat.

In sprijinul celor relatate, mentionam ca ART CONSTRUCT 94, in ultimii 10 ani, se afla in topul primelor 10 firme din sector, in domeniul constructiilor, segment in care concurenta este foarte mare tinand cont de necesitatile de dezvoltare economica din ultimii anii, precum si cererea de locuinte crescuta.
De asemenea, in catalogul nostru de lucrari realizate cu succes, sunt beneficiari marcanti care la terminarea lucrarilor ne-au trimis scrisori de multumire pentru serviciile oferite.

Obiectivele societatii sunt:

 • imbunatatirea calitatii lucrarilor si serviciilor oferite de firma in domeniul constructiilor
 • diversitatea serviciilor oferite
 • cresterea fiabilitati si rentabilitatii proceselor tehnologice abordate
 • extinderea portofoliului de lucrari pe care firma le poate realiza, prin abordarea de segmente neexploatate inca
 • oferirea de lucrari de constructii cu un pret competitiv pe piata
 • reducerea timpilor de realizare
 • respectarea termenele de predare prin eliminarea dependentei de subcontractori
 • posibilitatea realizarii unor noi produse, pentru imbunatatirea indicatorilor firmei
 • oferirea de servicii la aceeasi calitate, cu preturi mai mici, datorita cresterii productivitatii muncii
 • posibilitatea realizarii de lucrarii noi , indisponibile pana acum, datorita lipsei de dotari adecvate
 • realizarea la nivel calitativ superior a lucrarilor realizate, prin folosirea de tehnologii de ultima generatie

Programul de investitii urmareste permanent dezvoltarea afacerii si cresterea portofoliului de clienti, prin imbunatatirea metodelor de promovare a serviciilor oferite de companie si prin inovarile pe care si le propune.